sobota 24. září 2016

Takový (ne)normální den

21. 9. byl rozhodně zajímavý den, a to hned z několika důvodů... Slavili jsme totiž
Pozdrav od paní "Bufetové", snad
abychom na ni nezapomněli, když
si vzala volno.
  1. Den studentů,
  2. první den jara,
  3. narozeniny mého malého host bratra Lucy!
Jako dárek k prvnímu bodu se nám vedení školy rozhodlo dát den bez (m)učení. Ne, nedostali jsme ředitelské volno. Místo sešitů a prupisek jsme si ten den do školy nesli smetáky, hadry a štětce. Osvobozeni od nudných hodin dějepisu, zeměpisu a dalších humanitních hrůz jsme se chopili barev a různých čistících prostředků a jali jsme se velebit naši dosti zanedbanou školu.



Nějakým zázrakem se počasí rozhodlo spolupracovat, a tak nám k práci svítilo sluníčko a hrála hudba, kterou pouštěly umělecké třídy z naší školy - electro písničky střídal rock, pop a tolik milovaná cumbia a my se bavili "tancem." Slovo, které by vystihovalo naše vrtění zadků a zároveň poskakování do rytmu (i mimo něj), ještě nebylo vynalezeno.
Holky to mají pevně v packách, zatímco kluci...


Maluješ, maluje, malujeme! Smile, por favor!

Abychom mu nekřivdili... :D



Pauzírujeme!


V poledne jsme měli padla, a tak jsme se spolužáky zakotvili na trávníku nedaleko školy a popíjeli maté, kecali, užívali si sluníčka a někteří kouřili (nutno říci, že ne jen cigarety). Doma jsme pak popřáli Lucovi, který slavil své třetí narozeniny. (Nutno říct, že se tak rozhodně nechová - 1,5 roku maximálně!) Jako na každé narozeniny všude na světě, i tady nesměla chybět písnička Hodně štěstí,
zdraví (Happy birthday) akorát ve španělštině (zní fakt strašně...), a samozřejmý je i dort s dulce de leche.
Luco, dívej! Pohled s názvem ty-už-zase-fotíš-cvoku.



Den jsme zakončili na pláži a poté u jednoho z kamarádů na takové menší fiestě/sešlosti/oslavě začínajících jarních prázdnin. Prostě báječný den. Jo, a nesmím zapomenout zmínit tu úžasnou pizzu. Vážení a milí Italové, Francouzi a Češi, pro recept na pizzu si jeďte do Uruguaye.
Love is in the air! No jo no, Sol má Patricia, já
mám Café a kafe. (Café, k noze!)

 Že vy jste se zase kochal. Přistižena při činu... Ale uznejte sami,
není to nádhera??





Žádné komentáře:

Okomentovat